Наша студентка Надія Мамонова взяла участь у програмі мобільності Erasmus+

Мене звати Надія Мамонова, я студентка першого курсу магістратури (група УЕ-31 мп), навчаюся на програмі «Економіка і бізнес».

Цього семестру я отримала неймовірну можливість взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ та навчатися на Бізнес факультеті в Університеті прикладних наук Хоф, що розташований у місті Хоф, Федеративна Республіка Німеччина.

Участь в цій програмі – це для мене не лише можливість поглибити знання з економіки та бізнесу, вивчаючи курси англійською мовою, а й відкрити нові культурні горизонти, побачити світ з іншої перспективи та краще зрозуміти важливість міжкультурного спілкування.

Університет Хоф відомий своїм інноваційним підходом до викладання та тісними зв’язками з бізнесом, тому я вдячна за надану можливість навчатися в цій унікальній освітній спільноті протягом прийдешнього семестру.

Висловлюю вдячність відділу академічної мобільності та своїй кафедрі за підтримку та сприяння участі в цій програмі. Обіцяю повернутися з новим багажем знань, досвіду та вражень, якими зможу поділитися з вами!

Кафедра економіки і підприємництва

Факультет менеджменту та маркетингу, КПІ ім. Ігоря Сікорського © 2023

03056, м. Київ, пр. Берестейський 37, кор. 7, кім. 522 Телефон: (044) 204-98-58, (044) 204-80-68
E-mail: kafedra-ep-fmm@ukr.net