Наукова діяльність студентів

гурток «Економіка, організація і управління хімічним і біотехнологічним виробництвами»

На кафедрі діє науковий гурток «Економіка, організація і управління хімічним і біотехнологічним виробництвами» наукового спрямування НОН/129/2023 від 14.04.2023, керівники доц. Підлісна О.А., доц. Ткаченко Т.П.
Мета діяльності – формування у студентів навичок економічного мислення; формування у студентів технічних напрямів підготовки навичок управлінської діяльності; дослідження шляхів розвитку хімічної промисловості України і тенденцій біотехнології.
Тематика досліджень 2023 року:
1. Формування критеріальних підходів до оцінки доцільності функціонування малих, середніх та великих підприємств у промисловості в умовах циркулярної економіки.
2. Дослідження особливостей функціонування хімічної промисловості України в умовах війни,.
3. Дослідження можливостей «зеленої» енергетики в рамках стратегії розвитку України

Приклади конкурсних робіт студентів: приклад 1, приклад 

Олімпіада "Пізнай себе в економіці"

28 лютого 2024 року на базі факультету менеджменту та маркетингу було проведено олімпіаду «Пізнай себе в економіці» у дистанційному режимі та синхронному форматі згідно з наказом № НОД/61/24 від 26.01.2024.

Звіт про проведення внутрішньої олімпіади “Пізнай себе в економіці” за 2016-2022 рр.

 

Участь студентів у конкурсах та конференціях

Внутрішня олімпіада “Пізнай себе в економіці”, міжнародна науково-практична конференція “Розвиток підприємництва як фактор росту національної економіки” до того ж забезпечують популяризацію економічних наукових знань та поглиблення міждисциплінарних зв’язків, адже до участі в них запрошуються як студенти економічних, так і неекономічних спеціальностей.

Звіт про участь студентів ОПП “Економіка бізнес-підприємства” у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових та дипломних робіт за 2016-2022 рр.

Перемоги наших студентів

  

Фотозвіт перемог наших студентів за 2016-2021 рр. 

Наші студенти беруть активну участь у закордонних конференціях, публікують тези доповідей та наукові статті за результатами своєї наукової діяльності

  
 

Студенти також беруть активну участь у виконанні НДР кафедри, що відображено у щорічних звітах з наукової діяльності.