Доцент кафедри

Погребняк Анна Юріївна

Посада

доцент

Вчене звання

доцент

Науковий ступінь

кандидат економічних наук

Навчальні дисципліни, які викладає

Фінансовий менеджмент
Розроблення стартап-проектів
Мікроекономіка
Антикризове управління
Проектний аналіз
Управління бізнес-процесами підприємства

Наукові доробки

понад 100 наукових та навчально-методичних праць, серед них 13 статей у наукових журналах, що індексуються у міжнародних наукометричних базах даних Web of Science та Scopus.  Має 3 свідоцтва авторського права на твір

Наукові інтереси

охоплюють проблематику розвитку промислових підприємств. Зокрема, її наукові роботи присвячені вивченню особливостей формування імперативів розвитку потенціалу промислових підприємств в умовах циркулярної економіки

Контактна інформація

Працює на кафедрі з 2011 року. Навчалася в аспірантурі КПІ ім. Ігоря Сікорського, у 2016 р. захистила дисертацію на тему «Механізм антикризового управління на підприємствах машинобудування». У 2022 році   присвоєно вчене звання доцента кафедри економіки і підприємництва (АД №010972 від 09.08.2022 р.).

У 2022 року стала лауреатом стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених та отримала здобула перемогу у конкурсі «Молодий викладач-дослідник 2022 року» в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Для підвищення рівня наукової та викладацької діяльності у 2021 році  склала іспит з англійської мови (сертифікат № 001000459 від 21.09.2021 р., (ECL Exam Centre “Universal Test”), та підтвердила володіння іноземною мовою на рівні В2. Має більше 10 сертифікатів міжнародного підвищення кваліфікації. Має досвід викладання англійською мовою іноземним студентам КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Має досвід практичної діяльності на засадах співзасновниці власного бізнесу.