Професор кафедри

Гречко Алла Володимирівна

Посада

професор

Вчене звання

професор

Науковий ступінь

доктор економічних наук

Навчальні дисципліни, які викладає

Економіка підприємства
Податкова система
Управління бізнесом

Наукові доробки

понад 200 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі 6 статей у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus та Web of Science

Наукові інтереси

податкова система, фіскальне стимулювання розвитку регіональних господарських ситем, регіональна економіка

Контактна інформація

alla_grechko@ukr.net

Випускниця кафедри економіки і підприємництва КПІ ім. Ігоря Сікорського (2006 рік). У 2020 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук на тему: «Фіскальні стимули сталого розвитку регіональних господарських систем в умовах інституціональних змін».

Гречко А. В. є спеціалістом у галузі оподаткування, фіскального стимулювання розвитку регіональних господарських систем та управління відходами. Керівник дипломних та наукових робіт студентів, які щорічно займають призові місця на Всеукраїнських конкурсах.

Членкиня спеціалізованої вченої ради з присудження наукового ступеня доктора наук Д 26.002.23.

Членкиня редакційної колегії закордонного видання Advancing frontiers in applied technology and Leadership, Poland, Krakow.

Членкиня Громадської ради при Національній соціальній сервісній службі України.

Є учасником міжнародного науково-дослідного проєкту “”Forecasting factors influence on climatic changes as a part of Sustainable Development Goals 2030″”, що фінансується Вишеградським фондом.

Приймала участь в міжнародних заходах в рамках програм Еразмус+ (стажування, викладання), зокрема відвідала: Ankara University (Турецька Республіка), 2023 рік; Ризький Технічний Університет (Латвія), брала участь у International Staff Week та підвищення професійного рівня за напрямом «Інклюзивність в міжнародній освіті – виклики та можливості»; Kütahya Dumlupınar University м. Кютахья (Турецька Республіка), 2021 рік; Міський університет м. Стамбула (Турецька Республіка), 2018 та 2019 роки, Friedrich-Schiller-Universität Jena (Німеччина), 2019 рік.