Старший викладач кафедри

Бойчук Наталка Яківна

Посада

старший викладач

Вчене звання

-

Науковий ступінь

-

Навчальні дисципліни, які викладає

Економіка і оганізація виробництва
Мікроекономіка

Наукові доробки

авторка понад 140 наукових та навчально-методичних праць (з яких 20 статей у фахових виданнях України, 2 підручники та 3 навчальні посібники)

Наукові інтереси

економіка енергетики та організація виробництва; мікроекономіка

Контактна інформація

Працює на кафедрі економіки і підприємництва з 1997 року. Є науковим керівником бакалаврських робіт факультету менеджменту та маркетингу та консультантом з підготовки та написання економічної частини магістерських дисертацій здобувачів вищої освіти технічних факультетів. 

Має сертифікати міжнародних стажувань та підвищення кваліфікації на теми: «Використання розширених сервісів Google для навчальної діяльності» (м. Київ, Україна, 2023 р.); «Цифрові інструменти Google для освіти» (м. Київ, Україна, 2023 р.); «Формування іміджу закладу освіти на основі сучасних комунікаційних технологій» (м. Суми, Україна, 2023 р.); «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах Європейського Союзу та Україні» (м. Люблін, Польща, 2023 р.).

Членкиня журі загальноуніверситетської студентської олімпіади «Пізнай себе в економіці» (за освітньою програмою «Економіка бізнес-підприємства»), 2022, 2023 рр.

Членкиня Громадської організації «Міжнародна фундація науковців та освітян».